October 2, 2008

12:39

Jag vågar snart inte vistas i vårt badrum längre. När jag gick upp för drygt en timme sen och gick på toa var allt okej, inget utöver det vanliga. När jag för ungefär en kvart sen var där inne igen låter det som att en gasläcka äger rum, det är vatten på oförklarliga ställen på golvet, och om man har taklampan tänd och tittar på vattnet i en viss vinkel så att ljuset speglas ser man hur vattnet rör sig och hoppar runt. Dessutom, håller man händerna en halvmeter ovanför platserna där vattnet runnit ut känner man hur det konstant skvätter, precis som om det vore strömförande. Vårt badrum kommer snart bli livsfarligt känns det som.

2 comments :

  1. Du får inte vara i ert badrum längre. Så är det bara.. :/

    ReplyDelete
  2. jag vill inte vara där inne heller, det känns faktiskt ganska farligt.. :/ fan, jag som behöver duscha!

    ReplyDelete