September 15, 2008

21:31

Fredag, bilfärd, handla, tacopaj, Sex and the city, sömn. Lördag, vakna halv tio, frukost bestående av rester, motorväg till halmstad, nya overknee-strumpor, promenad i stan, ny halsduk på h&m, stötte på carro med tillhörande pappa, handla mat, nudlar och grönsaker med grön curry, strandpromenad i kylan, fullt med sand i skorna, kladdkaka med vaniljglass och frysta hallon, Control, vin, huvudvärk, sömn. Söndag, frukost bestående av ägg och bacon, handla (igen), Sex and the city säsong 6 tog slut, klyftpotatis och marinerad grillskiva med rödvinssås, kladdkake-rester, Requiem for a dream, sömn.


6 comments :

 1. Tycker du om din nya halsduk? :)
  Och tyckte du att det blev några fina bilder från helgen? Var några av mina fina? :)

  ReplyDelete
 2. du är hur fin som helst i din gula haslduk.
  förstår varför du tycker så bra om den färgen på kläder.., den klär dig verkligen,

  ReplyDelete
 3. leo > jag tycker jättemycket om den! jag tycker att det kan bli riktigt kallt nu så att jag kan ha den på mig alltid.

  jennifer > hihi, tack :) gult är nog min nya favoritfärg, tror jag. vilket känns lite lusigt på ett sätt, om någon hade föreslagit att jag skulle ha på mig något gult för fyra-fem år sen hade jag nog hånskrattat åt det. tur att dagarna då man ville vara svart och svår är över.

  ReplyDelete
 4. leo > och just det, jag glömde! bilderna blev väl inte riktigt så bra som jag hade föreställt mig, men ett par tycker jag om iallafall. har fortfarande en massa som jag inte redigerat, det är mest dina och just nu orkar jag inte riktigt.

  ReplyDelete
 5. Mm. Den där maten såg god ut. Vad är det för något? =)

  ReplyDelete
 6. nudlar och grönsaker med en sån där grön curry-kryddpåse och kokosmjölk :) jättegott faktiskt, fast man tröttnar lätt om man äter det för ofta har jag märkt.

  ReplyDelete