September 2, 2008

17:12

Var uppe sjukt tidigt imorse, eller okej, kvart i åtta var väl klockan ungefär, men att jag går upp innan klockan tolv känns som ett under just nu. Dessutom har jag ätit regelbundet ända sen halv nio, det är ganska trevligt att inte gå runt och känna att man är hungrig. Följde med mamma till hudmottagningen i Halmstad, fick sitta i evigheter i väntrummet, tittade igenom säkert fem tjocka ointressanta tidningar och kunde inte låta bli att irritera mig på tanten som bläddrade otroligt högljutt samt slickade på fingrarna noggrant varje gång hon skulle vända blad i sin tidning. Dessutom kändes det som att folk inte vågade sätta sig brevid mig (den enda lediga stolen var den brevid mig), allt nytt folk som kom in i väntrummet valde istället att stå och hänga i ett hörn. Jag bits faktiskt inte.Tack vare Leo har jag fått loss snart alla mina pengar från PayPal-kontot, så jag har känt mig iallafall lite "rikare" de senaste dagarna. Idag köpte jag ett par helfina gula leggings samt den där röda plånboken. Dock ångrar jag att jag köpte plånboken nu i efterhand. När jag väl kom hem så insåg jag att den faktiskt inte är så snygg. Just nu är den det enda jag ser i ögonvrån, och den gör mig oerhört irriterad. Kunde ha spenderat de där 39 kronorna på något trevligare.

6 comments :

 1. hej!

  Hittade din flickr och även bilddagbok, och på så sätt hittade jag hit. Du tar fina bilder, väldigt rogivande att titta på!

  Tänkte bara säga det, det är alltid roligt när man får otippade kommentarer.

  / Caroline

  ReplyDelete
 2. åh, tack så mycket, vad glad jag blir :) och som sagt, det är alltid kul med otippade kommentarer!

  ReplyDelete
 3. jag gillar verkligen din blogg. du är så jävla cool, vet inte riktigt hur jag skall uttrycka det på ett mer sofistikerat sätt, men du är det. jävligt cool.

  ReplyDelete
 4. haha, tack du! och nu ska jag minsann underhålla mig med att läsa din blogg också.

  ReplyDelete
 5. Har man kvitto kvar kan man tjata till sig att få lämna tillbaka det mesta. :)

  ReplyDelete
 6. jo, fast jag tvivlar lite på att man får lämna tillbaka rea-grejer. hursomhelst så kanske jag vänjer mig vid den, var så trött på min gamla i vilket fall som helst, haha :)

  ReplyDelete