September 1, 2008

15:18

Mitt huvud värker och min hals gör ont.

För ett par timmar sen kom jag hem efter en ganska trevlig helg hos Leo. Visserligen kommer jag inte ens ihåg vad som hände i fredags, men under lördagen var vi i Kristianstad, gick i affärer och jag åt en hamburgare till frukost. Kom hem med ett par over knee-strumpor, trosor, en tröja/tunika från H&M samt Elliott Smith's XO på LP. På kvällen köpte vi pizza, tittade på Fargo och drack vin tills Leo låg utslagen på golvet och jag i soffan.

Söndagen bestod mest av slöande, en promenad och dagen avslutade vi med att laga en tre rätters-middag. Borsjtj till förrätt, biffar i rödvinsmarinad med potatis och morötter tillagade i ugn som huvudrätt, och en amerikansk äppelpaj med vaniljglass till efterrätt.

De två sista bilderna har Leo tagit.

Nu ska jag ut och plocka äpplen!

2 comments :

  1. Haha, det låter ju som att vi däckade för att vi drack för mycket vin. Visserligen var det kanske lite så med dig.. men ja ;)
    Visst var pajen god? :D

    ReplyDelete
  2. haha, ja, men jag kunde inte formulera mig på något annat sätt. i mitt fall var det säkert så ;)

    den var god, utöver citronen och ingefäran!

    ReplyDelete