August 6, 2008

01:55

Idag regnar det och jag läser en Jesus & Mary Chain-biografi. Jag saknar faktiskt solen litegrann ibland. Värmen kan jag dock vara utan.En gul klänning landade även i min postlåda idag. Det visade sig att storleken inte var den jag trodde (tradera-säljare som inte kan ha ordentlig koll), jag var under intrycket att det var en 34 (XS), men i själva verket var klänningen en 34/40 i tumstorlek. Och om jag har 27 i midjan på ett par byxor behöver jag verkligen inte en 34... Nåväl, den stannar uppe, men är alldeles för lång för min smak. Det får duga ändå.

8 comments :

 1. JAMC för hela slanten! Inte helt fel en regnig dag. I övrigt är du otroligt vacker.

  ReplyDelete
 2. jag gillar den, väldigt söt.
  men tradera är klurigt. jag har fått felberäkande storlekar med en eller två gånger,
  kram

  ReplyDelete
 3. uch. jag har en sån och tycker den är pest :p men den duger att dra på sig över bikinin när man ska o bada :)

  ReplyDelete
 4. josse > ja, den är ju verkligen inte helt hundra, lite för slapp och säckig. fast den duger helt klart till vissa tillfällen, och överdelen är ganska snygg också, haha :)

  ReplyDelete
 5. Vilken bild du fått till :)

  ReplyDelete
 6. hej jag är ny i din bloggvärld, måste bara säga att jag verkligen gillar dina bilder! men samtidigt väldigt nyfiken, du har gjort en liknande sån här bild vid ett senare tillfälle, är det bara befintligt eller hur har du gjort för att få ditt ansikte så skarpt men inte nere vid klänningen...så keep up the good work

  PS: har snart en hemsida uppe om du gillar att se på bilder, och min blogg såklart:DS

  ReplyDelete
 7. lillalena: tack så mycket! de två bilderna är helt enkelt tagna med lång slutartid, ett frenetiskt viftande med den nedre delen av klänningen samtidigt som jag försökt hålla huvudet så stilla som möjligt :)

  jag gillar din blogg, den ger ett mysigt intryck på något sätt, så hemsidan håller jag utkik efter :)

  ReplyDelete